MENU

OKAF’23’ün Hazırlıkları Gözden Geçirildi
26 Nisan 2023, Çarşamba - 02:20
Güncelleme: 28 Nisan 2023, Cuma - 21:49
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” teması ve “Bu Fuarda Kariyer Var” sloganıyla yol alan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (OKAF) önceki sene olduğu gibi 2023’te de adresi olan Samsun’da ev sahibi konumundaki Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), hazırlıklarına son hızıyla devam ediyor.

Bu amaçla Rektörlük Toplantı Salonu'nda; OKAF’23 Koordinatörü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı, daire başkanları, idari yetkililer ile basın ve tanıtım ekibi sorumluları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk başkanlığında bir araya geldi.

Son durum değerlendirildi

28 – 29 Nisan 2023 tarihleri arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon ve bu mekânın çevresinde düzenlenecek OKAF’23’e yönelik hazırlık ve istişare mahiyetindeki toplantıda; fuarın organizasyonu ve planlanması aşamasında gelinen son durum ve katılımcıların en iyi şekilde karşılanması adına yapılan çalışmalar odağa alınarak değerlendirildi.

OKAF’23 Koordinatörü Prof. Dr. Yıldızlı “Geçen seneki fuarın heyecan ve enerjisini bu yıla da taşımak amacındayız”

Toplantıda fuar hazırlıkları hakkında bilgilendirmede bulunan OKAF’23 Koordinatörü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı, 10 paydaş üniversitenin iş birliğinde, öğrenciler ve mezunlar için hem staj hem de iş imkânları ve kariyer fırsatları açısından önemli bir organizasyonu hayata geçirdiklerini belirterek başarılı ve üst düzeyde kotarılan geçen seneki fuarın heyecan ve enerjisini bu yıla da taşımak amacında olduklarını dile getirdi.

Toplantıda söz alan diğer yetkililer de fuarın sorunsuz ve etkin bir biçimde gerçekleştirilmesi yönündeki görüş ve önerilerini paylaştı.

Öğrenci ve mezunlar ile onlarca kamu ve özel sektör temsilcisini yüz yüze buluşturacak OKAF’23; istihdam yaratmaya, sektörlerdeki yeni gelişmelerin paylaşılmasına, ilgililer arasında profesyonel bir iletişim ağı kurulmasına ve girişimciliğin çoğalmasına katkı sunacak.

OKAF’23’ün resmî web sayfası:

https://okaf.omu.edu.tr/

X
Secure Login

This login is SSL protected