MENU

OMÜ, CBİKO Tarafından Organize Edilen İstanbul HR Forum’a Katıldı
09 Aralık 2022, Cuma - 16:10
Güncelleme: 18 Nisan 2023, Salı - 20:35
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü ve Kariyer Merkezi Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) tarafından “TALENT HUB of the NEW CENTURY” teması ile İstanbul Kongre Merkezinde ilki düzenlenen uluslararası İstanbul HR Forumu'na katıldı.

OMÜ’yü forumda; Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı, Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, Personel Daire Başkanlığı İnsan Kaynakları Uzmanı Öğr. Gör. Beril Erkmen, Kariyer Geliştirme Topluluğu Başkanı Fatih Can Demirörgü temsil etti.

Forumda; kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, yerel yönetimlerin ve akademi camianın insan kaynakları profesyonelleri ve uluslararası çatı kuruluşların temsilcilerinin bir araya gelmesi suretiyle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulması amaçlandı.

Forum köprü görevi görecek

İnsan kaynakları profesyonelleri arasında bir köprü oluşturacak forum sayesinde; ulusal ve uluslararası düzeyde başarısı kanıtlanmış insan kaynakları uygulamalarının paylaşılması, farklı kurum ve organizasyonlardan temsilcilerin bir araya gelerek kalkınma odağında geleceğin insan kaynakları için stratejiler geliştirmesi ve bu alanda farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

Çeşitli temaslarda bulunan OMÜ’lü yetkililer; Türkiye'de ilk yerli jet motoru üretimini gerçekleştiren TUSAŞ Motor Sanayii'nin (TEİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Akşit olmak üzere ASELSAN yöneticileri, Ordu, Kastamonu ve Çankırı Üniversitelerinin Kariyer Merkezi Müdürleri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerde Samsun’da düzenlenecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF-23) hakkında bilgi verildi.

Forum, çalıştaylarla zenginleştirildi

Forumda ayrıca katılımcılar; farklı insan kaynakları uygulamalarına ilişkin alanında yetkin profesyonellerin sunumlarına, eş zamanlı panellere ve başarısı kanıtlanmış iyi uygulamaların paylaşılacağı oturumlara ve alan-spesifik çalıştaylara katıldı.

Aynı zamanda forumda "Üniversite Kariyer Merkezleri Hedefler Çalıştayı" ile Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nın paydaşı üniversitelerle çalıştay düzenlendi.

İstanbul HR Forumu hakkında detaylı bilgi için:

https://www.cbiko.gov.tr/projeler/istanbul-hr-forum

X
Secure Login

This login is SSL protected