MENU

BasicEDU Projesinden Öğretmenler Günü Kutlaması
24 Kasım 2022, Perşembe - 16:27
Güncelleme: 24 Kasım 2022, Perşembe - 16:27
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

“Temel Eğitim Yoluyla Dezavantajlı Kadınların Yetkinliklerinin Geliştirilmesi İçin Model Geliştirme” başlıklı, konusu itibarı ile Eğitim Bilimleri ile dirsek temasında olan BasicEDU Projesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak, projenin tanıtımını yaparak sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak üzere öğretmenleri kampüste ağırladı.

Proje süresince geliştirilen modüllerin ve verilen eğitimlerin 29 Ağustos ve 20 Ekim 2022 tarihlerinde yapılan önceki toplantılarının bir devamı niteliğinde olan bu etkinlik, Proje koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Gürkan’ın projeye ilişkin bilgilendirme sunumuyla başladı.

Etkinliğe proje ekibinin yanı sıra İlkadım Sakarya İlkokulu müdürü Gökçen Gül ve aynı okulda görev yapan öğretmenler, Asarcık Akyazı Ortaokulu öğretmenlerinden Eda Kural, Atakum Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Nuray Kahraman ve psikolojik danışmanlar ve akademisyenler katıldı.

Yeni nesil öğretim yöntem ve tekniklerinin mentör ve menti eğitimlerine uygulanması üzerinde durulan ve aynı zamanda artan dijitalleşme oranlarının, teknolojik merkezli eğitim modeline yansımasının projenin fikri çıktılarıyla sentezlendiği toplantıda söz alan projenin Yasal Temsilcisi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural, “Öğretmenlerimizle bir kutlama gerçekleştirmek bizim için çok değerli. Dünyanın dönmesine nesiller yetiştirerek öncü olan siz kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

Etkinlik, Kural’ın katılımcı öğretmenlere çiçek takdiminde bulunmasıyla son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected