Lösemili Çocuklar için Kermes Düzenlendi
01 Kasım 2022, Salı - 16:15
Güncelleme: 01 Kasım 2022, Salı - 16:39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi öğrenci topluluklarından Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği (EMSA) ve Veteriner Fakültesi Öğrenci Topluluklarından Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu (IVSA), Veteriner Fakültesi Öğrenci Topluluğu (VFÖT), Yaban Hayatı ve Egzotik Topluluğu (YET) Lösemili Çocuklara Destek Kermesi düzenledi.

Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Genel Servis ve Çocuk Hematoloji-Onkoloji Servisinde tedavi gören çocuklar için maddi kaynak oluşturmak adına her yıl düzenli olarak yapılan kermes yılın ilk etkinliği olarak gerçekleştirildi.

Bu amaçla Samsunda faaliyet gösteren birçok okul ve işletme ile öğrenciler ve aileleri gıda destekleriyle kermese katkıda bulundular.

Elde edilen gelir ile tedavi gören çocuklar için sunulan maddi desteğin yanında, bebek bezi, ıslak mendil, ilaç gibi ayni yardımlarda da bulunuluyor.

EMSA, IVSA, VFÖT ve YET öğrencileri yıl boyunca destek ve bağışlarınızı bekliyor.