MENU

OMÜ Kalite Topluluğu İlk Toplantısını Yaptı
01 Kasım 2022, Salı - 15:02
Güncelleme: 01 Kasım 2022, Salı - 15:02
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kalite Topluluğu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Online gerçekleşen toplantıda; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır, Topluluk Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Kemal Özcan ve Topluluk Başkanı Halil Ayhan, fakülte ve meslek yüksekokulundan katılım sağlayan Öğrenci Kalite Elçilerine topluluğun yol haritası, yeni dönemde yapacakları programlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır, “Kalite çalışmalarında öğrenci katılımı bizler için çok önemli, öğrenci katılımı ve geri bildirimleriyle kalite yönetim sistemimizin daha etkin ve daha verimli bir şekilde ilerleyeceğini inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Özcan ise “Markalaşma konusunda emin adımlarla ilerleyen Ondokuz Mayıs Üniversitemizin kalitesi siz değerli öğrencilerimizin katılımlarıyla daha da gelişecek.” diye konuştu.

Topluluk Başkanı Halil Ayhan, konuşmasında “Eğitimin ana öznesi olan biz öğrenciler hayal ettiğimiz eğitim kalitesini yakalamak için aktif olmak ve geri bildirimlerimiz ile üniversite çalışmalarına katkıda bulunmalıyız.” dedi.

Kalite topluluğu yeni dönem çalışmalarında eğitmen eğitimi projesiyle akademik bölümlerdeki tüm öğrencilere ulaşmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda Kalite Topluluğu daha fazla aktif görev almak isteyen öğrenci ile buluşmak istiyor.

Kalite Topluluğuna katılmak için: omukalitetoplulugu@gmail.com mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

X
Secure Login

This login is SSL protected