OMÜ’de Gençler Mevlid-i Nebi Haftası’nda Buluştu
13 Ekim 2022, Perşembe - 16:27
Güncelleme: 13 Ekim 2022, Perşembe - 16:27

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun İl Müftülüğü iş birliğinde OMÜ Gençlik Buluşması gerçekleştirildi. Yaşam Merkezi önünde gerçekleşen Gençlik Buluşmasına Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı, müftülük yetkilileri ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

OMÜ Gençlik Buluşması kapsamında İl Müftülüğünden kitap talep eden öğrencilere stantlarda ücretsiz kitap ve dergi dağıtımı gerçekleştirildi. Kitap talep eden öğrencileri temsilen 5 öğrenciye Vali Dağlı, Rektör Ünal ve Müftü Çakır tarafından kitapları takdim edildi. Kitap takdiminin ardından Vali Dağlı ve Rektör Ünal protokol ile birlikte gelen misafirlere ve öğrencilere yemek ve tatlı ikramında bulundu.

Gençlik Buluşmaları kapsamında programlar 14 Ekim Cuma günü Kampüs Camii’nde devam edecek.