MENU

“XVII. Ulusal III. Uluslararası Veteriner Cerrahi Kongresi” OMÜ Veteriner Fakültesinin Organizasyonunda Düzenlenecek
13 Eylül 2022, Salı - 10:45
Güncelleme: 16 Eylül 2022, Cuma - 10:38
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Millî Mücadele’nin sembol kenti Samsun, “XVII. Ulusal ve III. Uluslararası Veteriner Cerrahi Kongresi”ne ev sahipliği yapacak.

2020 yılında yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ertelenen “XVII. Ulusal III. Uluslararası Veteriner Cerrahi Kongresi”, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Veterinerlik Cerrahi Anabilim Dalının organizasyonu ile 15 – 17 Eylül 2022 tarihleri arasında Sheraton Grand Samsun Otel’de konuklarını ağırlayacak.

2 yılda bir düzenlenen Veteriner Cerrahi Kongresi, akademik ve bilimsel içeriğinin yanında, serbest klinisyenlerin ilgi duydukları pratiğe yönelik konularıyla her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Ayrıca uluslararası kimliği nedeniyle farklı alanlarda uzman yabancı konuşmacıların da bulunacağı kongrenin, veteriner hekimlik mesleğinin tüm paydaşlarına yararlı olacağı öngörülüyor.

“XVII. Ulusal ve III. Uluslararası Veteriner Cerrahi Kongresi”nde; pet, çiftlik hayvanları, at, egzotik ve yaban hayat cerrahisi alanlarında sözlü ve poster sunumların yapılacağı bilimsel programın dışında, tüm katılımcıların güzel vakit geçireceği sosyal etkinliklere de yer verilecek.

Kongrenin web sayfasına ulaşmak için:

https://www.vcrk2022.org/

X
Secure Login

This login is SSL protected