MENU

Rektör Ünal ve İl Emniyet Müdürü Urhal OMÜ’nün Yeni Öğrencilerini Tebrik Etti
27 Ağustos 2022, Cumartesi - 16:08
Güncelleme: 29 Ağustos 2022, Pazartesi - 16:26
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Samsun Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesine (OMÜ) yeni kayıt yaptıran öğrencilerle bir araya geldi.

2022 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından OMÜ’yü kazanarak, şahsen başvuru yapmak için gelen yeni öğrencilerin kayıt işlemleri 22 – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında tamamlanırken OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, kayıt haftasının son gününde Samsun Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ile beraber Öğrenci İşleri Başkanlığını ziyaret etti.

Burada Rektör Ünal ve Emniyet Müdürü Urhal, OMÜ ailesine katılan yeni öğrencileri kutlayarak kendilerine eğitim hayatında başarılar diledi.

Buluşmada öğrencilerle tanışarak sohbet eden Rektör Ünal ve Emniyet Müdürü Urhal, 2022 – 2023 öğretim yılının öğrenciler ve akademisyenler adına verimli ve başarılı geçmesini temenni etti. Rektör Ünal, OMÜ’nün tüm imkânlarıyla seferber olduğuna işaret ederek kampüs hayatına yeni başlayacak öğrencilere, kariyer hedeflerini gerçekleştirmek adına kendilerini çok yönlü geliştirmelerini, yeni bilgi ve beceriler edinmelerini tavsiye etti.

Ziyarette başvuru ve kayıt süreci hakkında detaylar aktaran Öğrenci İşleri Daire Başkanı Musa Akyüz de görevlilerin rehberliğinde kayıt işlemlerinin hızlı ve sorunsuz bir biçimde tamamlandığını vurgulayarak öğrencilerin işlerini kolaylaştırmak adına yoğun bir mesai yaptıklarını dile getirdi.

Ziyarette ayrıca Rektör Ünal ve Emniyet Müdürü Urhal, Öğrenci Daire Başkanlığında stant açarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin güvenli ve huzurlu geçmesi için öğrencilere bilgilendirmede bulunan ve önleme faaliyetleriyle ilgili broşürler dağıtan Samsun Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected