Üniversitelerde Sosyal Girişimcilik Projesi Hibe Çağrısı
23 Eylül 2016, Cuma - 14:44
Güncelleme: 23 Eylül 2016, Cuma - 14:46

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından ABD Ankara Büyükelçiliği’nin desteğiyle yürütülen Üniversitelerde Sosyal Girişimcilik Projesi kapsamında sosyal girişimci proje fikirlerine en fazla 5.000 TL olacak şekilde hibe desteği sağlanacaktır.
     2012 yılından beri üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirilen projenin temel amacı; sosyal girişimciliğin gençler arasında yaygınlaştırılması, üniversite bünyesindeki ve yereldeki paydaşların katılımıyla sosyal girişimcilik alanının ele alınmasıdır. Sosyal girişimcilik alanında uygulanabilir bir sosyal girişimcilik proje modeli olan üniversite öğrenci grupları / toplulukları / kulüpleri başvurabilir. Projelerin oluşturulması ve gerçekleştirilmesinin de bu ekipler tarafından yapılması beklenmektedir.
     Hibeden faydalanmak isteyen adayların https://form.jotform.com/62491661989977 adresindeki internet tabanlı başvuru formunu en geç 30 Eylül 2016 tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir. Başvuru formuyla beraber "Bütçe ve Faaliyet Planı"nın da sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Proje Yönetimi Ofisi
     Dış Kaynaklı Proje Birimi