Doç. Dr. Tarık Yazar'ın Kişisel Afiş Tasarımları Sergisi Niğde'de Açılacak

Niğde Belediyesi Sanat Galerisi

04 Temmuz 2022, Pazartesi - 23:00 - 14 Temmuz 2022, Perşembe - 22:45
20 June 2022

Doç. Dr. Tarık Yazar, “Toplumsal Duyarlılık” temalı "Kişisel Afiş Tasarımları Sergisi"ni Niğde’de sanat/tasarım severlerle buluşturuyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tarık Yazar,  bilim, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Toplumsal Duyarlılık” temalı  Kişisel Afiş Tasarımları Sergisi'ni Niğde Belediyesi Sanat Galerisi'nde 5 Temmuz 2022 tarihinde açarak sanat / tasarım severlerin ilgisine sunacak. Sergide genel olarak evrensel barış, sağlık, dinler arası hoşgörü, su kıtlığı, tütünsüz hayat, eğitim, 15 Temmuz demokrasi zaferi ve millî birlik, cinsiyet eşitliği, küresel ısınma ve insan hakları gibi farklı konularda 40 adet tasarım yer alacak.

Sergi, 14 Temmuz’a kadar gezilebilecek.

Serginin manifestosu, görsellerde yer almaktadır.

Etkinlik Takvimi'ne gözat
Diğer Etkinlikler