MENU

OMÜ’de ‘Eğiticilerin Eğitimi’ Başarıyla Tamamlandı
17 Haziran 2022, Cuma - 16:34
Güncelleme: 17 Haziran 2022, Cuma - 16:35
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) akademik verimlilik ve sinerjiyi bütün birimlerine yansıtmak amacıyla düzenlediği “Eğiticilerin Eğitimi” programı, 5 günlük periyodun ardından sona erdi.

Ziraat Fakültesi akademisyenleri için 13-17 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen eğitimde
güncel öğretim, yöntem ve teknikleri anlatıldı. Akademisyenlerin tecrübelerini paylaştıkları eğitim programında 5 ayrı üniversiteden 8 akademisyen eğitimleri yürüttü.

Doç. Dr. Bayram Özer’in koordinatörlüğünde yürütülen programa; OMÜ’den Doç. Dr. Şener Şentürk, Doç. Dr. Yaşar Barut ve Dr. Öğr. Üyesi Kemal Özcan eğitimci olarak katıldı. Ayrıca Fırat Üniversitesinden Prof. Dr. Burhan Akpınar,  Atatürk Üniversitesinden Doç. Dr. Ceyhun Ozan, Gaziantep Üniversitesinden Doç. Dr. Recep Kahramanoğlu ve Iğdır Üniversitesinden Doç. Dr. Volkan Duran da programda eğitici olarak görev aldı.

Programın son günü yüz yüze yapılan atölye çalışmalarıyla tamamlandı. Eğitime katılan eğiticilere teşekkür belgeleri ile Ziraat Fakültesinden 33 öğretim üyesine katılım belgeleri Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep tarafından takdim edildi.

X
Secure Login

This login is SSL protected