MENU

OMÜ'ye Uluslararası Akademik İş Birliği Ziyareti
11 Haziran 2022, Cumartesi - 12:30
Güncelleme: 11 Haziran 2022, Cumartesi - 12:58
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı şehrinde bulunan Kazak Ulusal Kızlar Pedagoji Üniversitesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) arasında iş birliği görüşmeleri gerçekleştirildi. 

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Kazak Ulusal Kızlar Pedagoji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zakir Jumakulov katıldı.

Görüşmede iki üniversite arasında eğitim alanında yapılacak iş birlikleriyle, ülkeler arasındaki mevcut ilişkilerin geliştirilmesi ile ilgili konular görüşüldü.

Kazakistan heyetinde yer alan Araştırma ve Uluslararası İş Birliğinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zakir Jumakulov, Bilim ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Abdraimova Moldir ve Bilim ve Lisansüstü Eğitim Anabilim Dalı Baş Uzmanı Prof. Dr. Chancharova Aliya, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret ederek konukseverlikleri için teşekkür etti.

Görüşmede Rektör Ünal'a; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu, Kazak Kızlar Pedagoji Üniversitesinde Millî Eğitim Bakanlığı nezdinde Türk dili okutmanı olarak görevlendirilen Dr. Öğr. Üyesi Safa Çelebi de eşlik etti.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected