Ailesinden Uzakta Eğitim Alan Öğrenciler İftarda Bir Araya Geldi
20 Nisan 2022, Çarşamba - 15:49
Güncelleme: 21 Nisan 2022, Perşembe - 09:53

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görme Engelli Birimi ve Samsun Altı Nokta Körler Derneği tarafından organize edilen iftar programında ailesinden uzakta eğitim alan öğrenciler buluştu.

Sosyal farkındalık amacıyla Polisevi'nde düzenlenen iftar programında; Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görme Engelli Birimi görevlisi Tuğba Durgut, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Aynur Yiğit, Samsun’da ailesinden uzakta eğitim alan OMÜ’lü öğrenciler yer aldı.

Katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür eden Görme Engelli Birimi görevlisi Tuğba Durgut yaptığı değerlendirmede “Üniversitemize şehir dışından gelen ve ailesinden uzak öğrencilerle iftar programında buluştuk. Birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren iftar programıyla öğrencilerimize sıcak aile ortamını hissettirmek istedik. Ayrıca ilerleyen süreçlerde Dernek ile birlikte daha farklı etkinliklere imza atacağız.” ifadelerini kullandı.