23 Nisan Çocuk Şenliği

OMÜ Yaşam Merkezi

23 Nisan 2022, Cumartesi - 09:00 - 11:00
19 April 2022

Eğitim Fakültesi ailesi olarak bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını OMU Vakfı Koleji öğretmen ve öğrencileri ile birlikte kutlayalım istiyoruz. Eğitim Fakültesi Dekanlığı, OMÜ Vakfı ve OMÜ Vakfı Koleji işbirliği ile 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10:00 da OMÜ Yaşam Merkezi önündeki tören alanında OMÜ 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenliyoruz. Şenlik içeriği ise Okul Öncesi Düşler Topluluğu ve Sınıf Öğretmenliği Topluluğu üyesi olan öğrencilerimiz tarafından organize edildi.

Şenlikte; kolej öğrencilerinin şiir, şarkı ve gösterileri yanında, üniversitemiz halk oyunları topluluğunun gösterileri, müzik öğretmenliği öğrencilerimizin konseri, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama, origami, baskı, kil, resim, maske, şapka ve müzik çalışmalarının yapılacağı atölyeler, şişme oyun parkı, kolej okul aile birliğinin çocuklara ikramı vb etkinlikler olacaktır. Vezirköprü ilçemizin üç farklı köyünde birleştirilmiş sınıflarda öğrenim gören 50 öğrenciyi de misafir edeceğimiz şölenimize, siz değerli hocalarımızı çocuklarınızla birlikte davet ediyoruz. Bu sene ilkini yapacağımız ve geleneksel hale gelmesini beklediğimiz şölenimizde görüşmek dileğiyle….

Etkinlik Takvimi'ne gözat
Diğer Etkinlikler