Öğrenciler OMÜ Gölet’te Meyve Ağacı Fidanı Dikti
18 Nisan 2022, Pazartesi - 11:19
Güncelleme: 18 Nisan 2022, Pazartesi - 20:47

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi son sınıf öğrencileri, Dağcılık dersi uygulaması çerçevesinde Kurupelit Kampüsü'ndeki OMÜ Gölet’te boş alanlara çeşitli meyve fidanlarından oluşan 60 fidan dikti.

Dağcılık dersini veren öğretim üyesi Doç. Dr. Erol Doğan yaptığı değerlendirmede “Fakültemiz yönetiminin bize verdiği destekle birlikte, öğrencilerimizin doğa sevgisini geliştirmek ve ülkemizin yeşil alanlarının gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı vermek için böyle bir uygulama yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler ise doğal yaşamın devamlılığına katkı sağladıkları ve doğadaki canlıların, dikilen meyve fidanlarının yetişecek olan meyveleri sayesinde beslenecek olmasından dolayı çok mutlu olacaklarını söylediler.