MENU

Hemşirelik Bölümünde Kanser Haftası'nda LÖSEV’den Farkındalık Çağrısı
08 Nisan 2022, Cuma - 11:06
Güncelleme: 08 Nisan 2022, Cuma - 12:34
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

1-7 Nisan Kanser Haftası vesilesiyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde ‘Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği’ dersi kapsamında “Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Fayda Semineri” yüz yüze gerçekleştirildi.

Seminere; LÖSEV Samsun Şubesi Aktif İletişim Sorumlusu Özlem Vural, Merve Semiz ve OMÜ Fayda Topluluğu Başkanı Barış Kılıç katıldı.

Merve Semiz ve Barış Kılıç’ın konuşmacı olduğu seminerin içeriğini LÖSEV’in faaliyetleri, kampanyaları ile gönüllülük hareketleri oluşturdu. Hemşirelik öğrencilerinin seminer sonunda ilgi ve farkındalığının arttığı, gönüllü olarak form doldurdukları görüldü.

Vakfın; tüm Türkiye'deki üniversitelerin yöneticileri, akademisyenleri ve öğrencileri ile birlikte yürüttüğü Fayda Projesi; üniversite öğrenimi gören tüm öğrencilerde farkındalık yaratmak, sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını sağlamak, iletişim becerilerini geliştirmek ve gönüllülük bilinci ile binlerce çocuk ve aileye faydada bulunmalarını gözetme amacını taşıyor.

Öğrenciler, proje kapsamında lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklara katkı sağlamayı hedefleyen ortak bir amaçla tam bir takım çalışması yürütürken bu sayede pek çok farklı konuda kendilerini ve çevrelerini geliştiriyorlar.

Etkinlik, dersten sorumlu Dr. Öğr. Üyesi Esra Tural Büyük’ün konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected