Fayda Topluluğu Sosyal Farkındalık Çalışmalarına Devam Ediyor
07 Nisan 2022, Perşembe - 14:27
Güncelleme: 07 Nisan 2022, Perşembe - 14:53

Sosyal farkındalık çalışmalarına devam eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fayda Topluluğu, Ankara’da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından gerçekleştirilen ‘Koli Koli Mutluluk Etkinliği’ne katıldı.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer'in de katılım gösterdiği farkındalık çalışmasına gönüllü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 20 üniversiteden 600 kişinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, 2500 adet koli doldurularak Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi lösemili çocukların ailelerine gönderildi.

Etkinlikle ilgili konuşan OMÜ Fayda Topluluğu Başkanı Barış Kılıç, etkinliğe katılma imkanı verdikleri için Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal başta olmak üzere Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür etti. Kılıç, bu tarz etkinliklere katılımın öğrenciler üzerinde örnek davranışlar oluşturduğunu belirterek yardım çalışmalarının ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmasının son derece mutlu edici olduğunu ifade etti.