MENU

Rektör Ünal, Geleneksel Okçuluk Topluluğunun Antrenmanını Ziyaret Etti
06 Nisan 2022, Çarşamba - 09:07
Güncelleme: 06 Nisan 2022, Çarşamba - 10:17
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Geleneksel Okçuluk Topluluğunun ‘Oklar Geleceğe Uçuyor’ projesi kapsamında gerçekleştirdikleri antrenmanı ziyaret etti.

Topluluk Başkanı Mücahit İslam Ilgın’dan topluluk hakkında bilgi alan Rektör Ünal, ok atışı da gerçekleştirdi. Geleneksel Okçuluk Topluluğunun antrenmanını ve gösterisini izleyen Rektör Ünal, “Bu saatte burada bulunmanız bu işi ne kadar önemsediğinizi gösteriyor. Gösterdiğiniz ilgi bizi de mutlu etti.” dedi.

Öğrenci Projeleri Destek Programı kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından desteklenen ‘Oklar Geleceğe Uçuyor’ projesinin detaylarını paylaşan ve amaçlarının istekli kişileri bu alanda eğitmek ve geleneksel okçuluğu yaygınlaştırmak olduğunu belirten Topluluk Başkanı Mücahit İslam Ilgın, haftada 2 gün antrenman yaptıklarını ve turnuvalara hazırlanan ekiplerin ayrı çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.

Ziyarete Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tülin Atan da katıldı.

Ziyaret Geleneksel Okçuluk Topluluğu ekibinin Rektör Ünal’a ok hediye etmesi ve fotoğraf çekimiyle sonlandırıldı.

X
Secure Login

This login is SSL protected