PUAMER Psikolojik Destek Hizmetiyle Birçok Kişinin Yanında Oldu
31 Mart 2022, Perşembe - 16:20
Güncelleme: 31 Mart 2022, Perşembe - 16:26

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinde (PUAMER), üniversite öğrencilerine ücretsiz, üniversite personeline ve üniversite dışındaki kişilere ücretli psikolojik destek hizmeti vermeye devam ediyor.

2016 yılında açılan merkezde 2022 Mart ayı itibariyle 1654 kişiye 3405 saat psikolojik destek hizmeti sunuldu ve çok sayıda eğitim gerçekleştirildi.

Aynı zamanda PUAMER tarafından araştırma ve uygulamalar gerçekleştirilmekte; sertifika programları, seminer, konferans, sempozyum gibi etkinler düzenlenerek, kamu ve özel kurum ve kuruluşların eğitim talepleri karşılanmaktadır.

Psikolog, klinik psikolog, sosyal çalışmacı ve idari personelden oluşan ekip,  aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında etkinlikler gerçekleştirerek disiplinler arası bilimsel çalışmalar yürütüyor.