Terme MYO’da Bahar Şenliği
31 Mart 2022, Perşembe - 11:32
Güncelleme: 31 Mart 2022, Perşembe - 11:32

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Terme Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle birlikte Bahar Şenliği Programı düzenledi.

Ramazan ayı ve sınavların başlamasından önce öğrencilerin eğlenmesi ve motivasyonlarını artırmayı hedeflediklerini dile getiren MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi, ‘Gerçekleştirdiğimiz birçok etkinlik ile öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı. Bu tür etkinlikler üniversite hayatında önemlidir. Sosyalleşme ve birlik beraberlik için önemli faaliyetlere devam edeceğiz. Her zaman öğrenci odaklı olarak hareket ettik ve böyle olmayı da sürdüreceğiz’ dedi.

Şenlikte ikramların yanı sıra, çuval, halat çekme, yumurta, yoğurt yeme gibi yarışmalar gerçekleştirildi. Yarışmalarda birinci olanlara MYO Müdürü ve öğrenci temsilcisi tarafından ödüller verildi. Öğrenciler gönüllerince eğlenip, müzik eşliğinde horon oynadı.