OMÜ Vakfının Yeni Yönetimi Belirlendi
28 Mart 2022, Pazartesi - 14:01
Güncelleme: 30 Mart 2022, Çarşamba - 15:41

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfının yeni yönetimi, 2021 yılı 39. Dönem Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’yla belirlendi.

OMÜ Vakfı Kolejinde gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Recep Sancak, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Vakıf Başkanı Doç. Dr. İdris Varıcı, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri ile Vakıf üyeleri katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda ayrıca vakfın; 2021 yılı bilanço ve gelir-gider tabloları müzakere edildi, denetleme kurulunun raporu görüşülerek vakfın 2022 yılı hesap dönemi tahmini bütçesi onaylandı. Vakfın mali ve idari yapısı hakkında bilgiler verilerek toplantı sona erdi.

Toplantının gündem maddelerinin ele alınmasının ardından Divan Heyetinin sandık kurulu yetkisini üstlenmesiyle seçime gidildi. Seçim sonunda OMÜ Vakfının yeni yönetimi ise şöyle şekillendi:

Asıl Üyeler Yedek Üyeler
Prof. Dr. Hamza Çalışıcı