MENU

Rektör Ünal, Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Öğrencilerle Çiçek Ekti
22 Mart 2022, Salı - 15:57
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 10:49
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, sosyal sorumluluk projesi kapsamında OMÜ öğrenci toplukları tarafından düzenlenen çiçek tohumu ekim etkinliğine katıldı.

Proje kapsamında Çevre Düzenleme Müdürlüğünün desteğiyle 80 bin adet mevsimlik çiçek tohumu, Çevre Düzenleme Müdürlüğü Seralarında toprakla buluşturuldu. Daha sonra yetiştirilecek bu ürünlerin satılmasıyla elde edilecek gelirin bir kısmının projenin sürdürülebilirliğinde bir kısmının da köy okullarına kütüphane, bilgisayar laboratuvarı gibi ihtiyaçların karşılanmasında kullanılacak.

Sosyal sorumluluk projesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Proje kapsamında kazanılan parayla belirlenen köylerde, özellikle kütüphane yaptırmak istiyoruz. İnşallah öğrenci arkadaşlarımla birlikte köylere ihtiyaç duyulan hizmetleri yapmak için beraber gideceğiz. Projeyle çiçekler kitaba dönüşsün istiyoruz. Ayrıca alanında uzman görevli arkadaşlarımızla köylerde diş taraması, göz kontrolü ve tiyatro gibi etkinliklerle sosyal sorumluluk üstlenmek istiyoruz. Yarın hayata atıldığınızda aynı sorumlulukla toplumda olup bitenleri görmenizi, ihtiyacı olan insanlara duyarlı olmanızı istiyoruz. Bu aslında eğitimin bir parçasıdır.” ifadelerini kullandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected