İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi
22 Mart 2022, Salı - 10:08
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 10:50

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanlığında yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. İbrahim Serbestoğlu, Prof. Dr. Rıza Karagöz’den dekanlık görevini devraldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak ve Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep de iştirak etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Rıza Karagöz’e teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. İbrahim Serbestoğlu’na da yeni görevinde muvaffakiyet diledi.

Törende Rektör Ünal, eski Dekan Karagöz ile yeni Dekan Serbestoğlu’na çiçek takdim etti.