OMÜ’de Taşınır Eğitimleri Düzenlendi
18 Mart 2022, Cuma - 16:42
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 11:14

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitimi programı kapsamında taşınır kayıt ve kontrol yetkililerine 4 grup olarak "Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi Başlangıç Seviyesi ve Orta Düzey Eğitimleri" ile "Taşınır Kontrol Yetkilileri Eğitimi" düzenlendi.

Ziraat Fakültesi DOKAP Salonunda 01-04 Mart 2022 tarihlerinde 4 günlük Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi Başlangıç Seviyesi Eğitimi 30 personele, 07-09 Mart 2022 tarihlerinde 3 günlük Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi Orta Düzey Eğitimi 35 personele, 14-15 Mart 2022 tarihlerinde 2 günlük I. Grup Taşınır Kontrol Yetkilileri Eğitimi 28 personele yönelik gerçekleştirildi.

17-18 Mart 2022 tarihlerinde 2 günlük II. Grup Taşınır Kontrol Yetkilileri Eğitimi devam etti. Eğitimlerde hizmet içi eğitim öncesi ve sonrası mini testleri uygulanmış olup eğitim sonunda da eğitimin değerlendirme anketleri yapıldı.

Bilgisayar laboratuvarında uygulamalı olarak yapılan eğitim sonunda Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep tarafından İdari Mali İşler Daire Başkanlığında görev yapan Eğiticiler Ümit Şenoğlu ve Şenay Yılmaz’a teşekkür belgesi takdim etti.