OMÜ Veteriner Fakültesi Kariyer Günleri’ne Yoğun İlgi
16 Mart 2022, Çarşamba - 17:46
Güncelleme: 17 Mart 2022, Perşembe - 00:24

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Kariyer Günleri programı, OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Kariyer Günleri programına; Veteriner Hekim Canberk Balaban, Unique Marka Müdürü ve Veteriner Hekim Burcu Baltalı, Huvepharma Pazarlama Müdürü Aslıhan Cebecioğlu, Huvepharma Ruminant Pazarlama ve Ürün Müdürü Ozan Bilgen, MAT Medya Genel Müdürü ve İnfo-VetAktiVets Team (IAT) Kurucusu Barış Kolgun davetli konuşmacı olarak katıldı.

İnfo-VetAktiVets Team çatısı altında International Veterinary Students' Association (IVSA) Samsun Şubesi ve OMÜ Veteriner Fakültesi desteği ile gerçekleştirilen programda veteriner hekimliğin geleceği ve kariyer planlaması hakkında konuşmalar yapıldı. Kariyer Günleri programı OMÜ Veteriner Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Program sonunda, konuşmacılara katılımları ve katkıları adına teşekkür edilerek çiçek takdiminde bulunuldu.