MENU

OMÜ ile Gazi Üniversitesi Arasında Eczacılık Fakültesinin Kuruluşuna Yönelik Önemli İş Birliği
15 Mart 2022, Salı - 17:03
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 10:56
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Türkiye’nin önemli ve köklü üniversitelerinden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Gazi Üniversitesi arasında eğitim-öğretim iş birliği protokolü imzalandı.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünde imzalanan protokol metnine; OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız imza attı.

Protokolle OMÜ Eczacılık Fakültesinin fiziki altyapısı ve akademik kadro imkânları eczacılık eğitimi için yeterli hâle gelinceye kadar OMÜ Eczacılık Fakültesine yerleştirilen öğrencilerin, eğitim-öğretimlerine Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde devam etmeleri amaçlanmakta.

Protokol kapsamında eğitim-öğretimlerine Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde devam edecek OMÜ Eczacılık Fakültesi öğrencileri, Gazi Üniversitesi eğitim-öğretim sınav yönetmeliği hükümlerine tabi olacak. Ayrıca OMÜ Eczacılık Fakültesi öğrencileri, Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin faydalandığı bütün fiziki ve sosyal imkânlardan eşit olarak faydalanacak.

İki üniversite arasında imzalanan protokolün süresi ise OMÜ Eczacılık Fakültesinin fiziki altyapısı ve akademik kadro imkânlarının eczacılık eğitimi için yeterli hâle gelmesiyle sona erecek.

X
Secure Login

This login is SSL protected