OMÜBAM, Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı Düzenledi
09 Mart 2022, Çarşamba - 16:22
Güncelleme: 09 Mart 2022, Çarşamba - 20:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMÜBAM); Hemşirelik, Psikoloji ve Biyoloji Bölümleri ile Mühendislik ve Tıp Fakülteleri gibi birçok birimden üniversite öğrencilerinin katılımıyla “Bağımlı Olmak ya da Olmamak: Hayatınız Seçenek Olmasın” başlığıyla Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı gerçekleştirdi.

Çalıştayda üniversiteli gençlerin gözünden bağımlılık kavramı, türleri, nedenleri, pandeminin etkileri ve mücadele yollarıyla birlikte OMÜBAM’dan beklentiler paylaşıldı.

Öğrencilerin aktif olarak katılım sağladığını ve başarılı bir çalıştay olduğunu ifade eden Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Figen Çavuşoğlu, çalıştay raporunun hazırlanmasının ardından Merkezin, daha birçok çalışma doğrultusunda gençlerle birlikte bağımlılıkla mücadelede yer alacağını söyledi.