GSF’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özgü Resim Workshop: “Kadın’ca İzler-1”
06 Mart 2022, Pazar - 23:57
Güncelleme: 09 Mart 2022, Çarşamba - 23:39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesinde (GSF), yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle “Kadın’ca İzler-1” adıyla resim atölyesi çalışması (workshop) gerçekleştirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) sponsorluğunda, yürütücülüğünü OMÜ GSF Resim Bölümünden Dr. Ceylan Sebik Gündüz’ün yaptığı “Kadın’ca İzler-1” adlı workshop, OMÜ GSF 105 nolu atölyede düzenlenirken başta SBB Sanat Merkezi Genel Koordinatörü Özlem Başoğlu olmak üzere kadın katılımcıları bir araya getirdi.

Katılımcılar tarafından üretilen eserler, 8 Mart 2022 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi fuaye alanında “Tarihte İz Bırakan Kadınlar Karma Resim Sergisi” adı altında sergilenecek.