MENU

Müzik Terapistlerin Yaşamlarından Kesitler

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü

OMÜ Youtube Kanalı

01 Mart 2022, Salı - 11:30 - 13:00
A+ A-
25 February 2022

OMÜ Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü Ev Sahipliğinde Çevrim İçi Panel:

“Müzik Terapistlerin Yaşamlarından Kesitler”

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü, Müzik Terapi Derneği (MÜZTED) ve Müzik Terapi Akademisinin iş birliği ile düzenlenen  “Müzik Terapistlerin Yaşamlarından Kesitler” başlıklı bu çevrim içi (on-line) panel, Müzikoloji Bölümümüz ev sahipliğinde aynı kurumlarla birlikte Türkiye'de eksikliğini duyduğumuz Müzik Terapi akademik disiplini ile Müzik Terapistlik mesleğini ve çalışma alanlarını tanıtmak amacıyla düzenlenmiş olan “Müzik Terapi Nedir?, Ne Değildir?” ve “Müzik Terapi Eğitimi” başlıklı panellerin devamı niteliğindedir. Söz konusu etkinlikler Üniversitemizin YouTube kanalında yer almaktadır.

1 Mart Dünya Müzik Terapi Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan panelin ilk kısmında Avrupa’nın çeşitli yerlerinde ve Türkiye’de ikamet etmekte olan 5 müzik terapistin; mesleğin günlük, aylık, yıllık ajandalarını ve yaşamlarını çeşitli açılardan nasıl etkilediğini paylaştıkları sunumları yer almaktadır. Bu sunumların; Müzik Terapistlik meslek alanının varlığı, özgünlüğü, diğer terapi alanlarından ayrılığı ve gerekliliği ile ilgili farkındalık ve bilinç uyandırmasını ümit ediyoruz. Son kısımda düzenleme ekibinin konuyu genel anlamda ele alacağı kısa bir söyleşi olacaktır.

Paneli, 1 Mart 2022 Salı günü öğle arasında saat 12:30’da https://www.youtube.com/OMUVideo bağlantısından izleyebilirsiniz.

Etkinlik Takvimi'ne gözat
Diğer Etkinlikler
X
Secure Login

This login is SSL protected