MENU

OKTAM’dan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Anlamlı Ziyaret
11 Şubat 2022, Cuma - 20:36
Güncelleme: 12 Şubat 2022, Cumartesi - 07:49
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKTAM) Müdürü Prof. Dr. Hatice Kumcağız, 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadınlar ve Kız Çocukları Günü’nde Diş Hekimliği Fakültesine asaleten Dekan olarak atanan Prof. Dr. Nilüfer Özkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; OKTAM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Güvenç ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Mucize Ünlü ve Uzman Damla Nur Kinsiz de eşlik etti.

Dekan Prof. Dr. Nilüfer Özkan’a görevinin hayırlı olması ile birlikte güzel ve başarılı çalışmalar temennisinde bulunan Prof. Dr. Hatice Kumcağız “11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadınlar ve Kız Çocukları Günü ile kadınların ve her yaştaki kız çocuklarının bilim, teknoloji ve girişimcilik alanlarına katılımının ve erişiminin desteklenmesi ve teşvik edilmesi amaçlanıyor. Yapılan araştırmalar, kadın sayısının fazla olduğu üst düzey mevkilerde, yönetim kurullarındaki şirketlerde verimliliğinin arttığını ortaya koymakta. Bu bağlamda bizler de Merkez olarak Üniversitemizde üst düzey mevkilerdeki yönetici olarak kadın sayısının artmasını temenni ediyoruz.” ifadeleri kullandı.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

X
Secure Login

This login is SSL protected