OMÜ’den Engelsiz Yaşam Eğitimi
09 Şubat 2022, Çarşamba - 16:48
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 11:03

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitimi programı kapsamında 1 - 9 Şubat 2022 tarihleri arasında 6 grup hâlinde 40'ar kişinin katılım sağladığı Engelsiz Yaşam Eğitimi düzenlendi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen hizmet içi eğitim programıyla personelle; "Engellilik nedir?", "Engelliliğe Bakış Modelleri", "Ayrımcılık", "Ayrımcılıkla Mücadele" ve "Engelliliğe Yaklaşım" gibi başlıklarını içeren konularda dersler verildi.

Program sonunda Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural’ın katıldığı törenle eğitimlerini tamamlayan personele katılım belgesi takdimi yapıldı.

Hizmet içi öncesi ve sonrası testler ile memnuniyet anketlerinin de düzenlendiği eğitim, eğiticilerden Engelli Öğrenci Birimi çalışanları Ahmet Tayfur Arslan ile Berkay Ömer Ünal’a teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.