TİTCK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ayar’dan OMÜ Kenevir Araştırmaları Enstitüsü’ne ziyaret
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ayar, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen Tıbbi Kenevir ve Değer Zinciri Çalıştayı’ndaki konuşmasının ardından Kenevir Araştırmaları Enstitüsünü ziyaret etti.
Ziyarette, Enstitüde yürütülen bilimsel çalışmalar, araştırma alanları ve kenevirin tıbbi, endüstriyel ve akademik boyutlarına yönelik projeler hakkında Prof. Dr. Ayar’a bilgi verildi.
Kenevir Araştırmaları Enstitüsünün disiplinler arası çalışmaları ve araştırma kapasitesinin ele alındığı ziyarette, kurumlar arası iş birliği imkânları da değerlendirildi.
TİTCK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ayar ile OMÜ Kenevir Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selim Aytaç'ın da eşlik ettiği ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.



