MENU

OMÜ ile Hampton by Hilton Samsun Hotel Arasında İş Birliği
26 December 2022, Monday - 16:55
Updated: 28 December 2022, Wednesday - 16:00
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Hampton by Hilton Samsun Hotel arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Turizm Fakültesi ile Hampton by Hilton Samsun Hotel arasında eğitim alanında işbirliği ve koordinasyon sağlanarak, ortak çalışmaların somut ve sürdürülebilir bir temele oturtulması, taraflar arasında bilgi ve deneyim paylaşımının sağlanması, ilişki alanlarının genişletilebilmesi ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli şartların sağlanabilmesine yönelik üniversite-otel işbirliği amacıyla hazırlanan protokole imzalar; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ile Hampton by Hilton Samsun Hotel Müdürü Tuğba Korkmaz tarafından atıldı.

Protokol töreninde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Genel sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut hazır bulundu.

“Samsun’a katkı sağlayacağını düşünüyoruz”

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen protokol imza töreninde değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Öğrencilerimiz açısından bir ufuk olacak, sahaya çıkma ve iş tecrübesi ya da sektörle buluşma anlamında çok değerli bir başlangıç olacaktır. Hampton by Hilton‘un kurumsal tecrübesi bizim öğrencilerimizin daha nitelikli yetişmelerine dolayısıyla da daha ciddi kurumlarda kurumsallaşmış yapıların içerisinde istihdamına imkân sağlayacak. Aynı zamanda işbirliği bölge açısından hem sağlık turizmi hem normal turizm buna bir de bizim eklediğimiz bir kongre kültürü ve kongre turizmi adına başka bir başlangıç olmuştur. Burada bu buluşmanın önümüzdeki zaman içerisinde çok ciddi meyveler vereceğini ve Samsun’a da katkı sağlayacağını düşünüyoruz.”  dedi.

“Gençlerle iletişimde olmak çok önemli”

Hampton by Hilton Samsun Hotel Müdürü Tuğba Korkmaz ise protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Turizm gibi sektörlerin öğrenciler ve gençler ile iç içe olması gerçekten çok önemli. Çünkü bizler baktığımızda sadece kâğıt üzerinde ya da sınav sonuçlarını değerlendirdiğimiz veya aldığınız puanlarla değerlendireceğimiz bir bölüm değiliz. Operasyonun içerisinde fazlasıyla bulunmamız gereken bir bölüm, sektörle iç içe olmak bizler içinde aynı şekilde sizlerle, kıymetli hocalarla ve gençlerle iletişimde olmak çok önemli. O yüzden bu sürecin ve atılan imzaların çok güzel bir başlangıç olacağını düşünüyorum hepinize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

X
Secure Login

This login is SSL protected