4/B Sözleşmeli Eczacı Alımı Sonuçları
12 Temmuz 2018, Perşembe - 10:42
Güncelleme: 12 Temmuz 2018, Perşembe - 16:45

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek "sözleşmeli eczacı" alımı sonuçları aşağıdaki ekte sunulmuştur.

Sınav komisyonu 5. toplantı kararı gereğince; sınav sorularından genel kültür alanında sorulan A ve B kitapçığındaki 15. sorunun soru kökünde ifade yanlışlığı olduğu tespit edilmiş olup, bu sorunun tüm adaylar için doğru kabul edilmesi kararı alınmıştır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, kazanan adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Asil kazanan adaylardan istenen belgeler:

1-Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir)
2-Sabıka Kaydı
3-Vesikalık Fotoğraf (3 adet)
4-Askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için)
5-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu** (2 adet)
6-Öğrenim Belgesi

Kazanan asil adayların; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına 20 Temmuz 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar evrakları şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

** Güvenlik Araştırması ve Arşiv Araştırma Formu http://birimler.omu.edu.tr/birim/pdb/formlar linkinden formun arkasındaki belirtilen hususlara dikkat edilerek bilgisayar ortamında doldurulacaktır.

İletişim Bilgileri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı - 0362 312 19 19 / Dâhilî: 7210

Ek Dosya(lar):