“III. Uluslararası “Eskiçağda Karadeniz ve Tekkeköy: Karadeniz'in Güney Kıyısında Eski Bir Yerleşme"
27 Ekim 2017, Cuma - 09:15
Güncelleme: 24 Ekim 2017, Salı - 10:37

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Oxford Üniversitesi, Oulu Üniversitesi, KATAP, Amisos Dergisi ve Tekkeköy Belediyesi tarafından 27-29 Ekim 2017 tarihlerinde Samsun’da “III. Uluslararası “Eskiçağda Karadeniz ve Tekkeköy: Karadenizin Güney Kıyısında Eski Bir Yerleşme” konulu uluslararası sempozyum düzenlenecektir.

Sempozyumun temel amacı, Karadeniz üzerine çalışan arkeolojinin çeşitli alt alanlarını temsil eden ve farklı üniversitelerde görev yapan akademisyenler ve araştırmacılar arasında etkileşimi sağlamaktır. Ayrıca katılımcılar arasında bilimsel, teknik bilgi ve deneyim alışverişi için bir platform sağlaması öngörülmüştür. Samsun’un ve Tekkeköy’ün Karadeniz içindeki yerini daha iyi anlayabilmeyi amaçladığımız bu sempozyum, Tekkeköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Sempozyumun program akışı için aşağıdaki linki tıklayınız.

Ek Dosya(lar):

program.doc