Video Haber -“Zaman ve İnsan” Fotoğraf Sergisi
08 Aralık 2016, Perşembe - 11:41
Güncelleme: 08 Aralık 2016, Perşembe - 15:56

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi “Zaman ve İnsan” konulu ulusal fotoğraf sergisi düzenledi.

Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde bulunan İletişim Fakültesi binasında gerçekleştirilen serginin açılışına İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, Gazeteci-Yazar Osman Kara, Exe Medya Grubu Genel Koordinatörü Nusret Sağlam, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılış kurdelesini; Dekan Prof. Dr. Niyazi Usta, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir ve serginin hazırlık aşamasında yoğun katkıları olan Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan ve Yrd. Doç. Dr. Beste Erdem beraber kesti. Yrd. Doç. Dr. Oktan yaptığı konuşmada, “ İnsanın zamana karşı çaresizliği vardır. Zamanı durduramaz ama bir kesitini ya da anını hapsetmeye çalışır. Biz ‘İnsan ve Zaman’ konulu sergimizde buna vurgu yapmaya çalıştık.” dedi.

Sergide Ondokuz Mayıs, Ege, Hakkari, Van Yüzüncü Yıl, Selçuk, Katip Çelebi ve Üsküdar Üniversitelerinden 21 akademisyenin toplam 37 fotoğrafı sergilendi. Sergi fotoğraflarının seçiminde jüri üyesi olarak Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, Prof. Dr. Manasbek Musaev, Doç. Dr. Mehmet Koştumoğlu, Yrd. Doç. Dr. Alaattin Kanlıoğlu ve fotoğraf sanatçısı Erhan Aydın yer aldı.

Sergi 14 Aralık 2016 tarihine kadar açık kalacak.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN