Ünlü Haberci Nazlı Çelik OMÜ’ye Geliyor
16 Nisan 2018, Pazartesi - 15:15
Güncelleme: 22 Nisan 2018, Pazar - 15:57

Star TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) davetlisi olarak Samsun’a geliyor.

OMÜ’de 2 ayda bir düzenlenen Ondokuz Mayıs Söyleşileri'nin bu ayki konusu "Medya". Bu kapsamda organize edilen söyleşiye Üniversitenin davetlisi olarak Star TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik katılacak. En iyi kadın haber spikeri olarak Türkiye’nin en prestijli onlarca ödülüne layık görülen, kimi zaman komandolarla 2850 rakımlı Kato Dağı'nda operasyonda, kimi zaman Mehmetçikle Dağlıca’da, kimi zaman da Hakkâri’nin dağlarında güvenlik güçlerinin yanında olan Nazlı Çelik, muhabirlikle başlayan ve haber genel yayın yönetmenliğine kadar uzanan başarılarla dolu 20 yıllık haber macerasını ve ekranda anlatamadıklarını yüz yüze paylaşmak üzere OMÜ’ye gelecek. Ücretsiz olan ve yoğun bir katılımın olması beklenen etkinlikte Nazlı Çelik, seyircilerin sorularını da yanıtlayacak. Ziyaret ile Nazlı Çelik ilk kez Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri ve Samsunlularla bir araya gelmiş olacak.

“Nazlı Çelik ile Haberin Ötesi” adını taşıyan söyleşi etkinliği 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13:00’de OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (Kurupelit Merkez Kampüs) gerçekleştirilecek.

KATILIMINI BİLDİR