Uluslararası Tekno Girişimcilik Akademisi Zirvesi Katılımcı Çağrısı
08 Ağustos 2016, Pazartesi - 16:25
Güncelleme: 08 Ağustos 2016, Pazartesi - 16:26

Pamukkale Üniversitesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar kapsamında Avrupa Komisyonu ve Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “Uluslararası Tekno Girişimcilik Akademisi” projesi zirve toplantısı 20-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Denizli’de Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.
    Gençlerin tekno girişimcilik konusunda gelişimini sağlamak için hali hazırda verilen eğitimlere alternatif üretmek ve uygulamak amacıyla geliştirilen proje ile tamamen yaygın eğitim metotlarının yer aldığı yeni bir tekno girişimcilik eğitim içeriği üretilmiştir. Bu içerik “Tekno Girişimcilik Eğitmen Kutusu” ve içerdiği materyaller ile zenginleştirilmiştir. Projenin nihai amacı geliştirilen bu yeni eğitim metodunun gönüllü eğitmenler aracılığı ile uygulanması ve bu sayede yeni girişimciler yetiştirerek ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayabilmektir.
    Başvuru 18-35 yaş arası tüm bireylere açıktır.
 Toplantı süresince konaklama ve yemek masrafları proje tarafından karşılanacak olup, ulaşım masraflarını katılımcıların kendileri karşılayacaklardır.
    Son başvuru tarihi 13 Ağustos 2016'dır.
    Başvuru formu için https://form.jotformeu.com/61924918451360 adresini ziyaret ediniz.
    Detaylı bilgi için tıklayınız.

Proje Yönetimi Ofisi
    Dış Kaynaklı Proje Birimi