Ulaştırma Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürü'nden Nezaket Ziyareti
03 Ekim 2019, Perşembe - 19:04
Güncelleme: 04 Ekim 2019, Cuma - 11:55

Ulaştırma Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürü Cem Murat Yıldırım ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bölge Müdürü Mustafa Seçkin Buz, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun olan Genel Müdür Cem Murat Yıldırım, öğrencisi olduğu Rektör Danışmanı ve Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yüksel Ardalı ile de görüşme imkânı buldu.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, OMÜ’nün hayata geçirdiği ve yürütücülüğünü Prof. Dr. Yüksel Ardalı’nın yaptığı sıfır atık projesi ile ilgili yapılan çalışmalar ve faaliyetler de konuşuldu.

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğunu ifade eden Rektör Bilgiç, Ulaştırma Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürü Cem Murat Yıldırım’a Üniversiteyi temsilen hediye takdim etti.