TÜBİTAK Başkanı Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
23 Ağustos 2019, Cuma - 20:07
Güncelleme: 09 Eylül 2019, Pazartesi - 14:36

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde konferans vermek ve bir dizi ziyaret için Samsun’a gelen Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i Makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Mandal, OMÜ Şeref Defteri’ni imzalayarak Samsun’da ve OMÜ’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılıklı fikir ve görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Rektör Bilgiç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde yürütülen bilimsel, akademik ve idari çalışmalar hakkında TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilgiç, konuğuna teşekkür ederek OMÜ’yü hatırlaması için hediyelerini takdim etti.