THY Kalite Birimi Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
22 Ocak 2018, Pazartesi - 16:29
Güncelleme: 22 Ocak 2018, Pazartesi - 16:29

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Türk Hava Yolları (THY) Kalite Biriminden Kalite Şefi Doğan Küçük ile aynı birimde görev yapan Uzman Duygu Var’ı, makamında konuk etti.

Ziyarette ayrıca OMÜ UZAYTEM (Havacılık ve Uzay Teknolojileri Araştırma ve Uygulama Merkezi) Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdem Maraş, UZAYTEM Uçuş Eğitim Organizasyonu Eğitim Müdürü Alparslan Civelek ve Baş Uçuş Öğretmeni Burak Adar da yer aldı.

Ziyarette; Üniversitemizin, THY Kalite Birimince tamamlanan uçuş eğitim organizasyonu kalite denetimine dair görüşler paylaşılırken bu kapsamda neler yapılabileceği hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Bilgiç, OMÜ olarak kalite konusundaki titiz ve özverili çalışmalarının istikrarlı bir şekilde devam edeceğini dile getirdi.