Temel İyi Klinik Uygulamalar Araştırmacı Eğitimi

13 Ekim 2018, Cumartesi - 08:30

mterzi@omu.edu.tr

02 October 2018

Üniversitemiz bünyesinde çalışmakta olan ve klinik araştırmalarla ilgilenen araştırmacılara, klinik araştırmalar alanında evrensel kabul gören doğru uygulamalar hakkında "Temel iyi Klinik Uygulamalar Araştırıcı Eğitimi" kapsamında eğitim sağlanacaktır.

Bir klinik araştırmaya dâhil olmak için alınması şart olan bu eğitim; 13 Ekim 2018 Cumartesi  08:30 - 17:30 saatleri arasında Tıp Fakültesi Mavi Salon’da ücretsiz olarak verilecektir. Bu eğitimin kontenjan sayısı 80 kişi olup katılmak isteyenler Tıp Fakültesi Dekanlığına veya Prof. Dr. Murat Terzi’ye (Kurs Koordinatörü) e-mail yolu ile  (mterzi@omu.edu.tr) katılma talebini iletebilir.

Eğitimin sonunda başarılı olan katılımcılara "Temel İyi Klinik Uygulamalar Araştırmacı Eğitimi" sertifikası verilecektir.

Söz konusu eğitimin etkinlik akışı aşağıda yer alan ekte sunulmuştur.

Dosya Yükle:
Etkinlik Takvimi'ne gözat