Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO Sinop Üniversitesinde
27 Temmuz 2018, Cuma - 10:29
Güncelleme: 27 Temmuz 2018, Cuma - 17:33

Samsun Teknopark ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) uzmanları; yürüttükleri faaliyetleri ve Bireysel Genç Girişim Samsun (BİGGSamsun) projesinin detaylarını paylaşmak için Sinop Üniversitesine konuk oldu.

Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Eda Beylihan, Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO’yu anlatan sunum gerçekleştirdi. Sonrasında BİGGSamsun projesinin başvuru süreçleri, tematik alanları ve başvuru koşullarının yer aldığı diğer sunum ise OMÜ-TTO Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanı Fatma Rabia Keskiner tarafından yapıldı.

Sinop Üniversitesi TTO ve OMÜ TTO iş birliğiyle düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Çorman, KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi Yöneticisi Öğr. Gör. Dr. Mehmet Samet Erdem, OMÜ-TTO Tanıtım ve Bilgilendirme Uzmanı Ergün Alver,  Fikrî ve Sınai Haklar Uzmanı Çağla Koyuncu, Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanı Pelin Baylan Yılmaz ile Sinop Üniversitesi akademisyenleri ve idari birimler yetkilileri katıldı.