Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO Sinop Üniversitesinde
27 Temmuz 2018 - 10:29

Samsun Teknopark ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) uzmanları; yürüttükleri faaliyetleri ve Bireysel Genç Girişim Samsun (BİGGSamsun) projesinin detaylarını paylaşmak için Sinop Üniversitesine konuk oldu.

Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Eda Beylihan, Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO’yu anlatan sunum gerçekleştirdi. Sonrasında BİGGSamsun projesinin başvuru süreçleri, tematik alanları ve başvuru koşullarının yer aldığı diğer sunum ise OMÜ-TTO Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanı Fatma Rabia Keskiner tarafından yapıldı.

Sinop Üniversitesi TTO ve OMÜ TTO iş birliğiyle düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Çorman, KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi Yöneticisi Öğr. Gör. Dr. Mehmet Samet Erdem, OMÜ-TTO Tanıtım ve Bilgilendirme Uzmanı Ergün Alver,  Fikrî ve Sınai Haklar Uzmanı Çağla Koyuncu, Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanı Pelin Baylan Yılmaz ile Sinop Üniversitesi akademisyenleri ve idari birimler yetkilileri katıldı.

Güncelleme: Cu, 27/07/2018 - 17:33

AddThis Sharing Buttons