Samsun Eski Emniyet Müdürü’nden Rektör Bilgiç’e Veda Ziyareti
23 Eylül 2019, Pazartesi - 15:57
Güncelleme: 23 Eylül 2019, Pazartesi - 15:59

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hatay İl Emniyet Müdürü olarak atanan Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'e veda ziyaretinde bulundu.

1 Ekim 2014 tarihinde Samsun’da göreve başlayan Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda Hatay’a, yeni emniyet müdürü olarak atandı. Vedat Yavuz Samsun'da en uzun süreli görev yapan emniyet müdürü oldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun'a yaptığı hizmetlerden ötürü Vedat Yavuz’a teşekkür ederek, yeni görevinde ve görev yerinde muvaffakiyet diledi.

Görüşme sonunda Rektör Bilgiç, Vedat Yavuz’a ziyaret anısı olarak Üniversitenin hediyesini takdim etti.