Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Şahin, Rektör Ünal’a Başarılar Diledi
21 Eylül 2020, Pazartesi - 13:53
Güncelleme: 22 Eylül 2020, Salı - 13:33

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü görevini devralan Prof. Dr. Yavuz Ünal’a kutlama ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ogün Şahin, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında ağırlanan Müdür Şahin, Rektör Ünal’ı ve ekip arkadaşlarını tebrik ederek yeni dönemin OMÜ camiası için hayırlı ve güzel gelişmelere vesile olmasını temenni etti. Kurum ve kuruluşlarla yürütülen istişare ve fikir alışverişinin, Üniversitenin vizyonu ve amaçlarına olumlu yansımaları olacağına işaret eden Müdür Şahin, konukseverliğinden ötürü Rektör Ünal’a şükranlarını sundu.

Rektör Ünal da kurumlar arası iş birliği ve diyaloğa önem verdiklerini, el birliğiyle de Üniversitenin gelecek tasavvuru doğrultusunda çalışmaya başladıklarını dile getirerek nazik ziyareti ve alakasından dolayı konuğuna teşekkür etti. Ziyaret hediye takdimiyle son buldu.