Rektör Ünal Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şubesi Başkanı ve Üyelerini Kabul Etti
25 Eylül 2020, Cuma - 10:23
Güncelleme: 15 Ekim 2020, Perşembe - 23:08

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve kendisine eşlik eden Şube üyelerini ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Necati Yılmaz ve beraberindeki üyeler, rektörlük görevini üstlenen Prof. Dr. Ünal ve mesai arkadaşlarını tebrik ederek, önümüzdeki periyodun Üniversite için her alanda sevindirici ve umut veren gelişmelere vesile olmasını dilediler.

Derneğin, şehit ailelerinin en büyük destekçilerinden biri olduğunu kaydeden Şube Başkanı Yılmaz, diğer kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi OMÜ ile de dayanışma ve iş birliğini her zaman önemsediklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu kıvancı ifade eden Rektör Ünal ise Üniversite olarak şehit aileleri ve yakınlarının daima yanında olduklarına işaret ederek, onları her zaman rahmet, minnet ve şükranla andıklarını dile getirdi.

Nazik ziyaretleri ve teveccühlerinden ötürü konuklarına teşekkür eden Rektör Ünal’a, Şube Müdürü Yılmaz günün anısı olarak Derneğin plaketini takdim etti.