Rektör Ünal MEDİKÜM Yönetimini Konuk Etti
13 Ekim 2020, Salı - 14:20
Güncelleme: 13 Ekim 2020, Salı - 19:04

MEDİKÜM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, MEDİKÜM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektör Ünal ve ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyarette Başkan Aydemir ve Prof. Dr. Yavuz Ünal, MEDİKÜM projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, söz konusu çalışmaların Samsun ve Üniversite için hayırlı olmasını dileyen Rektör Ünal nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için konuklarına teşekkür etti.

Ziyarete ayrıca, Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal Yıldızlı da iştirak etti.