Rektör Ünal, Evlilik ve Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Programı Açılış Dersine Katıldı
25 Ekim 2023, Çarşamba - 16:19
Güncelleme: 25 Ekim 2023, Çarşamba - 16:21

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Evlilik ve Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Programı açılış dersine katıldı. Rektör Ünal açılış dersinde; evlilik, aile ve danışmanlık kavramları üzerindeki paradigma değişimlerine değindi.

Açılış dersine Rektör Ünal’ın yanı sıra; Evlilik ve Aile Danışmanlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yaşar Barut, Evlilik ve Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Programı’nda ders veren öğretim üyeleri ve öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Açılış dersinin öncesinde Evlilik ve Aile Danışmanlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yaşar Barut, Evlilik ve Aile Danışmanlığı Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Programın içeriği, öğrenci sayısı, yeterlilikleri, müfredatı ve öğrencilere yönelik katkılarından bahseden Barut, programın özgün değeri ve önemini ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Ünal, açılış dersine katılanlara teşekkür ederken program hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.