OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal KA-DEF’i Konuk Etti
18 Kasım 2020, Çarşamba - 14:18
Güncelleme: 23 Kasım 2020, Pazartesi - 09:33

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Başkanı Bayram Erişkin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve mesai arkadaşlarına yeni görevlerinde muvaffakiyet dileyen Başkan Bayram Erişkin, Federasyon olarak kurumsal ziyaretlere önem verdiklerine işaret ederek bulundukları faaliyetler, Üniversite ile yapılacak muhtemel etkinlik ve geliştirilecek projelere dair bilgilendirmede bulundu.

Federasyon Başkanı Bayram Erişgin ve Danışma Kurulu Başkanı Ersin Erge ile Yönetim Kurulu üyelerini Üniversitede görmekten mutluluk duyduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal da sivil toplum kuruluşlarıyla olan iletişim ve iş birliğinin bir sinerji oluşturarak Üniversitenin gelecek vizyonuna değerli katkılar sunacağını dile getirdi.