İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş Rektör Ünal’a Muvaffakiyet Diledi
12 Eylül 2020, Cumartesi - 00:18
Güncelleme: 22 Eylül 2020, Salı - 13:42

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü olarak görevlendirilen Prof. Dr. Yavuz Ünal’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki buluşmada Başkan Demirtaş, Üniversitenin yeni Rektörü Ünal’ı tebrik ederek, bütün akademik ve idari çalışanlar ile öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Görüşmede Başkan Demirtaş, kurumlar arası ilişkilerin geliştirilmesinin, iş birliği içinde projeler üretmenin ve var olan potansiyeli birbirine entegre etmenin ortak paydaları çoğaltacağına işaret ederek Rektör Ünal ve ekibine verimli ve faydalı bir dönem temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ünal ise nazik ziyareti ve iyi dilekleri için konuğu Başkan Demirtaş’a teşekkür ederken akademik üretkenlik ve kurumlar arası sinerjiyle Üniversiteye yenilikler kazandırmayı ve dört yıl boyunca OMÜ’nün bilimsel, sosyal ve kültürel zenginliğine katkıda bulunmayı arzuladıklarını dile getirdi.